Vítejte na blogu Robotický vysavač!

Aktuality a nové recenze

14. září 2011 v 23:41 | Marek Horák
Zdravím všechny příznivce mého blogu!

Minulý týden jsem se vrátil z dvou měsíčního zahraničního pobytu a již pro Vás připravuji další zajímavé články a recenze.
Současně se omlouvám, že jsem nestihl odpovědět na všechny Vaše dotazy, ale opravdu to nebylo v mých silách během prázdnin.


Již jsem prakticky denně na emailu, takže opět neváhejte posílat Vaše dotazy, postřehy a přimpomínky ze světa robotických vysavačů :-)

Marek Horák
14.9. 2011
 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Michal Karlík Michal Karlík | E-mail | 15. září 2011 v 6:58 | Reagovat

Již se na Vás celá Naše rodina těšíme!!!!Karlík :-D

2 Petr Petr | 11. listopadu 2011 v 18:30 | Reagovat

Dobrý den přečetl jsem od Vás mnoho článku a vybral jsem jsi vysavač Fun Beat VacuSmart 700 . Ale recenze jsou z roku 2010 a novější jsem nenašel. Pro to se ptám jestli je vhodné i po roce zakoupit tento vysavač. Nebo doporučíte modernější typ. Děkuji

3 andrea andrea | 15. listopadu 2011 v 12:20 | Reagovat

Dobry den, nemate  v plane otestovat irobot roomba 581? Zaujima ma a rada by som videla ako si poradi s tym Vasim kobercom :)

4 Pavlína Pavlína | 8. prosince 2011 v 11:58 | Reagovat

Důrazně nedoporučuji. Rok jsme si ho se servisem posílali sem a tam. Po čtvrté opravě jsme vraceli. Fungoval dobře velmi krátkou dobu. Po opravách čím dál kratší.[2]:

5 Maty Maty | E-mail | Web | 1. března 2012 v 12:15 | Reagovat

Fajn, může být

6 lubosov lubosov | E-mail | 6. března 2012 v 17:32 | Reagovat

Fun Beat Vacusmart 700 som kúpil minulé vianoce. Zo začiatku som bol spokojný, ale po pol roku odišla batéria,ktorá stále slabla aj keď bola stále na nabíjačke. Kúpil som novú, s ktorou tiež po pol roku prevádzky vysávač vysáva už len 20 minút. Ako sa hovorí všetko co je na batérie stojí za ...., však viete. Náhradné kefy a iné príslušenstvo sa rýchlo optrebuje a náhradné diely sú dosť drahé. Po skúsenosti s robotickým vysávačom by som už nekúpil žiadny - lacnejšie a rýchlejšie je použiť klasiku.

7 Hana Janišová Hana Janišová | E-mail | 15. října 2013 v 12:22 | Reagovat

Dobrý den, můžete mi poradit s AI-bot Elano ECOline mám koupit? Moc děkuji Hanka

8 infract infract | Web | 18. června 2015 v 19:34 | Reagovat

online levné půjčky do výplaty ???

9 HonzaP HonzaP | Web | 11. března 2016 v 15:10 | Reagovat

Rozhodně bych robotický vysavač bral!! :-! :-!  :-!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama